Please reload

SHOWGIRLS WORLD

October 24, 2017

Olles valmistanud 17 aastat edukalt tantsukostüüme, mõtiskles Siret, kuidas ta ka naiste igapäeva elu vürtsitada saaks -  kuidas tema helmeste ja pärlite unelmad kasvõi killukese säravat glamuuri naiste argipäeva lisaksid. 

 

 
Siret Esko SHOWGIRLS WORLD disain on käsitööna valminud unelm. Iga valminud riideese on ainulaadne ja ei kordu kollektsioonis - seega kentsakad olukorrad, kus peoõhtul enda kleidi teisikuga põrkud on 100% välistatud. Kõik pärlimaagia on disainile õmmeldud käsitsi.

 
Intensiivne praktika ning lõputud uurimused on viinud Sireti disaini sinnamaale, kus kvaliteet ja pärlid põimuvad imeiluskas käsitööloominguks.
 

 

Siret Esko SHOWGIRLS WORLD loomingusse kuuluvad täna lühikesed kokteilipeo kleidid, pidulikud tualetid, pärlitega kaetud jakid ja pluusid, bikiinid, disainvööd ning ka käekotid. Lisaks valmistab Siret ka ülipopulaarseid Scuba kleite.

 

Uudistage kindlasti Siret Esko SHOWGIRLS WORLD facebooki kontot ning külastage ka kodulehte, kust saate mugavalt imelised disainid endale lähimasse pakiautomaati tellida.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE