Please reload

WOMEN'SECRET @ #brunchinwithmarmin

August 31, 2017

Kui mõelda Poolpartyle, siis ilmselgelt mõtleme kaunitele bikiinidele/rannariietele. Meie poolpartyl hoolitses selle eest Women'secret enda rannariiete väljapanekuga. Välja tõime nii kirevaid värvilisi kui ka tagasihoidlikuid/neutraalseid komplekte, kotte ning suvejalatseid. Lisaks oli kõigil võimalus tutvuda nende i-m-e-h-e-a-d-e kehakreemide ja spreidega, lõhnaküünalde ning väikeste huvitavate aksessuaaridega nagu näiteks juuksepaelad. 

 

On teada, et Women'secreti tooted on kvaliteetsed ja ilmselgelt kaunimast kaunimad - ei olegi midagi imestada, et nad nii paljude naiste lemmikud on. Ka meile ning #marminbabedele jäi silma väga mitu erilist komplekti... Seega ei olegi muud, kui bassuäärde/randa/puhkusele minnes Women'secretisse enda lemmikuid valima! 

 

 

Suur aitäh ning kummardus Women'secretile nende suurepäraste rannariiete ning ülejäänud aksessuaaride eest! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE