Please reload

PEENJOOGIVABRIK NUDIST

August 31, 2017

Meile meeldivad Eesti tegijad, eriti meeldivad meile need tegijad, kes viitsivad võtta vaevaks tulla meie üritusele ise kohale, et enda brändist rääkida, jooke tutvustada. Just sellised on Peenjoogivabrik Nudist tegijad - tõeliselt coolid tegijad, kes tulevad, osalevad ja esitlevad. 

 

Nad ise alustavad enda tutvustamist nii:

"Oleme väike käsitööjoogivabrik Nõmmel. Valmistame väikeste ja unikaalsete partiidena naturaalseid siidreid ning vähese suhkrusisaldusega alkoholivabasid karastusjooke. Kasutame värsket ja töötlemata toorainet, koonerdame suhkruga ning lubame uusi ja põnevaid maitsekoosluseid. 2013. aastal alustasime kodus siidri kääritamisega. Lisaks raamatutarkusele ja iseõpitule oleme viimastel aastatel käinud õpipoistena tööl kogu maailmas väga lugupeetud siidrivalmistajate juures.

 

Meie PoolPartyl osales Peenjoogivabrik Nudist enda siidritega. Kõik #marminbabed said võimaluse neid kohapeal ka maitsta ja olegem ausad, need ei jätnud külmaks mitte kedagi! Laual oli Ieva kuiv õunasiider ning Mr.Miyagi õunasiider ingveriga. 

 

Soovitame soojalt kõigil Peenjoogivabrik Nudisti jooke proovida. Oleme päris kindlad, et nii nagu meie pöördute ka Teie Nudisti-usku :) Joogi saate tellida endale mugavalt nende enda e-poest SIIN ! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE