Please reload

HETK ISEENDALE

August 27, 2017

“Mõtle enda tänase päeva peale. Kuidas võiks see päev mööduda?” & “Lõpeta oma päev märkmiku täitmisega. Kuidas päev möödus? See on tagasivaade Sinu tänasesse päeva.”

 

Nende kahe soovitusega alustame Hetk Iseendale märkmikku. See märkmik keskendub eelkõige positiivsetele hetkedele me elus ja meie siiralt usume, et unistuste/mõtete/soovide välja kirjutamine aitab nii palju kaasa nende täitumisele.

 

Iga päeva alustamine positiivse mõttega annab niivõrd palju edasiviivat energiat – mõtetel on väga suur jõud ning tuues see enda igapäevarutiini mõistame peagi, et võime unistusi püüda ning eesmärke saavutada ei tundugi enam nii keeruline.

 

Märkmikus algab iga päev erineva mõtteteraga, see loob meile võimaluse iseend paremini tundma õppida ning sillutab tee terve ning õnneliku mõttemaailmani, kus rõõmu valmistavad ka pisikesed asjad.

 

Hetk Iseendale on must have, kui hoolid iseendast, tervest ning õnnelikust eluviisist ning kui tunned, et vähemalt üks positiivne mõte päevas on see mida õnneks vaja. Eriti tore on märkmiku juures see, et see on tehtud meie usinate eestlaste poolt ja meie Marminis igatahes austame ja hoiame enda tegijaid väga! 

 

Meil kõigil on vaja Hetke Iseendale! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE