Please reload

KARDASHIAN SUN KISSED

July 25, 2017

Täna tutvustame teile Kardashianite isepruunistava toote sarja KARDASHIAN SUN KISSED! Kardashiani isepruunistajate bränd astus agentuuriga Marmin koostööle läbi LIVE ilublogi!
 

Saime neid kuulsaid ja populaarseid pruunistajaid ka ise kasutada ning jäime tulemusega vägagi rahule - ilmselt need tüdrukud juba enda nime halbadele asjadele taha ei luba panna.
 

 

LIVE ilublogisse tulid kolm toodet:


1. Kardashian Sun Kissed Gradual Sunless järk-järgult isepruunistav kreem - DHA ehk viivitusega pruunistaja on isepruunistuv komponent, mis kingib nahale kauni loomuliku kuldse jume. Erütruloos on looduslik ühend vaarikasuhkrust, mis tagab triibuvaba jume ning koostöös DHA-ga pikendab tooni maksimaalselt. Kofeiin kingib nahale energiat ning pinguldab seda täiustatud tekstuuri saavutamiseks. Karatepuu viljast saadud Sheavõi pehmendab, kaitseb ning taastab nahka. Ideaalne tundliku ja kuiva naha hooldamiseks. Viinamarjaseemneõli on jõuline niisutaja, mis oluliselt parandab naha välimust. Päevalilleseemne looduslik õli hooldab nahka ning tagab vajalikud toitained. Magusa mandli õli on rikas vitamiinide poolest, mis lukustavad nahas niiskuse ning taastavad selle elujõu. Aroomiks on Pure Sunshine, tsitrulistest ja marjadest valminud kombinatsioon muskuse ja värske puidu aroomiga. Nahk jääb puhta ja värske lõhnaga.Sulfaadi-, gluteeni- ja parabeenivaba.

2. Kardashian Sun Kissed Body Exfoliator kehakoorija  - kehakoorijale on lisatud on koorimisterakesed ja vulkaanituhka siidise nahapinna tagamiseks. Purustatud mineraalid aitavad õrnalt koorida nahka kauakestva päevitustulemuse tagamiseks. Kreeka pähklikoore puuder on looduslik koorija, mis pehmendab nahka ja valmistab selle ette šokolaaditumedaks jumeks. Aloe Vera taimeekstrakt on kuulus nahka rahustavate, toitvate ja niiskust hoidvate omaduste poolest. Nahk on hooldatud ja sile terve päeva. Punane tee on looduslik antioksüdant, mis kaitseb nahka vabade radikaalide negatiivse mõju eest. Aroomiks on Pure Sunshine, tsitrulistest ja marjadest valminud kombinatsioon muskuse ja värske puidu aroomiga. Nahk jääb puhta ja värske lõhnaga. Parabeenivaba.

3. Kardashian Sun Kissed Sunless isepruunistav losjoon  - kombinatsioon looduslikest komponentidest pinguldab ja pehmendab nahka. Geeljas konsistents võimaldab losjooni ühtlaselt peale kanda ja kiire imendumise. DHA ehk viivitusega pruunistaja on isepruunistuv komponent, mis kingib nahale kauni loomuliku kuldse jume. Erütruloos on looduslik ühend vaarikasuhkrust, mis tagab triibuvaba jume ja koostöös DHA-ga pikendab tumedat tooni maksimaalselt. Karamell lisab nahale kohese kuldse tooni. E-vitamiin on antioksüdant, mis neutraliseerib vabade radikaalide toimet, ennetades kortsukeste teket ja võitleb olemasolevate vananemismärkidega. Niisutab ja pehmendab nahka. Aroomiks on Pure Sunshine, tsitrulistest ja marjadest valminud kombinatsioon muskuse ja värske puidu aroomiga. Nahk jääb puhta ja värske lõhnaga. Sulfaadivaba.Tooteid on ääretult mugav kasutada ning ei oma spetsiifilist isepruunistava toote järellõhna! Peale kasutamist on nahk täpselt selline nagu on lubatud etiketil: kuldpruun ja loomuliku päevitusjumega! Loomulikult oleneb lõpptulemus ka siiski sellest, kui hoolikalt toodet on nahale kantud ning kuidas on eelnevalt nahk pruunistajaks ette valmistatud - eelnev koorimine ning niisutamine on ideaalse tulemuse saavutamisel suuresti abiks!

Kardashiani isepruunistavate toodete sari on saadaval kõikides hästivarustatud ilupoodides ja kaubamajades.
 

Põnevat tutvumist :)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE