Please reload

#MANCAVEEESTI

June 26, 2017

Nahk on inimese suurim organ. Kuni 60% mis me paneme oma kehale imendub meie organismi. Sellest kõigest tulenevalt on oluline vaadata toodete siltidele ja sisu. Parabeenid (allergia, lööve, suguhormoonide häire), triklosaan (viljatus, astma, klipnäärmehaigused), sulfaadid (ladesutvad ajju ja maksa - pärsvad nende funktsioone), petrolaadid (naftast toodetud õlid, vaseliin, parafiin) - takistavad normaalset niiskusrežiimi ja ei ole just kõige ksulimuad komponendid meie nahale.

 

Nahk kaitseb nahaaluseid kudesid hõõrumise, bakterite vedelikukao ja ultraviolettkiirguse kahjuliku toime eest. Nahk toimib organismi verehoidlana. Rasunäärmed eritavad rasu umbes 2 grammi ööpäevas. Higi ja rasunäärmete eritised moodustavad naha pinnale happelise keskkonna (naha PH 4,5-5,5) mis takistab haigustekitajate kasvu. Rasu toimel on nahk vett tõrjuv ja paindlik, elastne. Nahk takistab vedeliku lendumist organismist. Nahk toimib ka meeleelundina. Nahas asuvad erinevad närvilõpmed, mis tajuvad soojust, külma, puudutusi, survet, valu ja sügelust. 

 

Terve nahk ja limaskestad moodustavad kaitsemüüri patogeensete bakterite vastu. Terve nahk on kaitsevahendiks väljastpoolt tulevate mikroobide eest ning kaitseb allpool paiknevaid kudesid, osaleb termoregulatsioonis ja ainevahetuses. Tänu naha heale elastsusele ja sitkusele talub ta hästi suurt koormust ja hõõrumist. 

 

Seega, et nahka hooldada ning eriti mehed Teie, siis siinkohal tuleb teile appi ManCave tootesari. 

ManCave dušigeel on #veganfriendly ning aitab sinu suurimal organil täita enda funktsioone täisväärtuslikult.

 

 

 

Sidruni õli on antibakteriaalne ja puhastab nahka looduslikult. L-Arginine, Aloe Vera ja  Bergamot õli niisutavad ja tekitavad nahale vajaliku kaitsekihi. Vetiverti (india taime juur) ja Bergamot (tsitruseline) tagavad meestele dusiall aromaterapeutilise kogemuse ning mis peamine - ManCave tooted sisalda parabeene, sulfaate, sünteetilisi värvaineid ega loomseid saadusi. Seega veelkord - vägagi vegansõbralik toode.  

Uudista ja telli tooted siit

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE