Please reload

TÕELINE NIPERNAADI, MARK

May 24, 2017

Agentuuril Marmin avanes võimalus MARK Face and Bodyscrub toodetega koostööd teha La La Ladies LIVE ilublogi raames! Saime ka loomulikult kehakoorijaid ise proovida! Siinkohal pikka juttu pidada ei saagi - vinge! Väga lahedad tooted ning õigustavad end igast küljest. Ideaalne ja lubatud tulemus peale kasutamist ning nagu meile ikka kommenteerida meeldib siis teisalt on see üks järjekordne vahva Story'ga toode

 

Oleme ju kõik naised leidnud end olukorras, kus pälvime külluslikku tähelepanu ühelt austajalt - ilusad tähelepanekud, atraktiivsed komplimendid ning meelitavad kirjutised. Brändi MARK loojad on justkui endale eesmärgiks võtnud kõik see põnev ja liblikaidtekitav taaselustada ning sellega päevast-päeva meie igapäevaelu vürtsitada. Kas te olete kunagi MARK Face and Body Scrub'i tooteetiketti lugenud... ei?!?!... juba seetõttu tasuks üks asjalik näo-ja kehakoorija brändilt MARK endale koju tellida... 

 

Tutvudes Mark brändinguga tuli kohe esimesena ette Nipernaadi, kes sadamast sadamasse

aina uute kaunitaride meeli segamini käis ajamas ning seda eelkõige enda mesi-magusa jutuga. Ainus erinevus Nipernaadi toimetuste ja MARK'i juures on see, et MARK peab enda antud lubadusi - toimib sinu kehal täpselt nii hellalt ja pehmelt ja hoolitsevalt nagu on seda lubanud. Sarnasus - ka Mark käib ja meelitab sõna kõige otsesemas mõttes kõiki Eesti kaunitare enda mesi-magusa tootebrändinguga!

 

 

MARK Scrub kehakoorija on hämmastav kombinatsioon naturaalsetest koostisosadest: kohv, mandliõli, orgaaniline kookosõli, pruun suhkur, meresool ja E-vitamiin. MARK aitab kõrvaldada surnud naharakud, puhastab ja vabastab keha toksilistest ainetest ning jätab Sinu naha pehmeks nagu beebil - true story!


MARK Face and Body Scrub sarjas on just äsja ilmunud ka uued tooted, millest tooksime esimesena välja uuendusliku näokoorija, mille aktiivseteks koostisosadeks on teepuu- ja jojobaõli, mis on kombineeritud kohvi ning teiste hoolikalt valitud naturaalsete koostisosadega puhastab, toidab, niisutab ja pehmendab nahka! Selle toote kohta saate juba täpsemat infot siit . Samuti on lisandunud väga vinge toode spetsiaalselt meestele - täpsemalt väljendades, siis Trendikale Mehele! Kohvi-scrub "MARK for HIM after GYM" hoolib ja värskendab meeste nahka kohvi ja teiste naturaalsete koostisosadega - seda ka pärast kõige kurnavamat treeningut! MARKi pH tase on sama, mis meeste nahal. Seega nad mõistavad teineteist ideaalselt :) Teiste uudistoodetega võite end kurssi viia MARK'i kodulehel/ostukeskkonnas ning kasutades sooduskoodi minuMark saate soovitud tooted endale  kogunisti  20 % soodsamalt!

Leia MARK Facebookist ning hoidke silm peal ka MARK'i instagrami kontol - jälgige, millega hurmur tegeleb ;)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE