Please reload

Meie uus suurtoetaja

May 15, 2017

Meeletu Ilumessi programmikarussell on selleks korraks möödas ning nüüd hakkame järjest avalikustama meie toetajaid, osalenud brände ning põnevaid lugusid, mis selle vinge kahepäevase ettevõtmisega kõik kaasa tuli!

 

Täiesti ootamatult lisandus meie messipartnerite nimistusse üks ettevõte, kelleta me ei teagi, kuidas kahepäevased LIVE blogid stiili ja hubasusega täita oleksime suutnud. Nimelt leidis meieni tee antiikvara online pood e-antiik.ee

 

 


E-antiigi sotsiaalmeedia lehelt leiab juba nii armsa sissejuhatuse nende toodetele, mis juba eos tekitab huvi brändi endaga edasi tutvuda "Oled noor või vana, austama pead vanavara, Memme-Taadi tehtud töid, nende magamata öid...". Ka inimesed, kes E-antiigi eesotsas on, on täpselt nii toredad, kui seda nende toimetamine ka peegeldab.

Nende tootesortiment on üüratult lai: lauad, kapid, riiulid, peeglid, sohvad, diivanid, hinged, uksed, nupud, jalad, lukud, lingid, kellad, ikoonid, mündid, medalid, ordenid, autasud, postkaardid, postmargid, taskukalendrid, vanad dokumendid, maakaardid, portselan, kristall,kuld ,hõbe, klaas, maalid, gravüürid ja veel ja veel!

Meile eraldati E-Antiigi poolt Ilumessi pealavale kaks tugitooli, diivan ning kaks imeilusat lauda.
Kõik oli lihtsalt supper! Meie lava sai just puuduoleva hubasuse ja viimase lihvi, et viia edukalt läbi kahepäevane blogiralli!

 

 

Suurimad tänud!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE