Please reload

HOIA HOMESPA KEVADKINGITUS

April 7, 2017

HOIA Homespa ühines agentuuri Marmin brändinguprojektiga ning samuti saatis meile suurepärase kevadkingituse. Suured Eesti toodete austajad, nagu me juba oleme, on ka HOIA toodetel kaua silma peal hoitud ning lõpuks õnnestus need uudistooted projektipõhiselt meie tiiva alla saada.

 

 

HOIA tooted on käsitsi valmistatud ning seda meie armastatud Saaremaal. Nende hitt-toode on sidrunheina kehakoorija. Sellest tootest sai ka kogu HOIA lugu alguse. HOIA kasutab oma toodetes 100% rafineerimata sheavõid, mis valmistavad käsitsi Ghanas elavad naised, kes saavad oma töö eest õiglast tasu. Niisiis toetad iga HOIA toote ostuga puuduses elavate kogukondade paremat toimetulekut ja haridust Ghanas. HOIA õilis eesmärk on võõrutada eestlane kahtlase väärtusega duššigeelidest ja kreemidest. HOIA kehakoorijad eemaldavad surnud naharakud, puhastavad nahka, niisutavad ja toidavad seda, mis tähendab, et eestlane võib ostmata jätta kõik maailma keemiat täis duššigeelid ja kehakreemid, mis reostavad nahka ja keskkonda. Boonusena pakuvad kehakoorijad peale kandes nahale tõhusat maššaasi, mis parandab vereringet ja naha verevarustust.

 

 Meile eraldatud sidrunheina kehakoorija, kohvimündi kehakoorija ning piparmündi-greibi kehavaht on agentuuri Marmini arvates sõna kõige otsesemas mõttes ühed HOIA lennutähed.


Kohvimündi kehakoorija sisaldab rohkesi sheavõid ning kookosrasva, mille tulemusena jääb sinu nahk supper siidiseks.   

 

 

 

Lisaks on tootes sisalduv jahvatatud kohviuba üheks suureks võitlejaks tselluliidi vastu ning aitab väljutada kehast liigset vett ja jääkaineid.

 

 

 

Totaalne must have toode nahailu poputusproduktide hulgas ...

 

Värskendavalt lõhnav sidrunheina kehakoorija sisaldab samuti kookosrasva ja sheavõid

 

 

 

Nagu ka kõik teised HOIA koorijad, leevendab ka see psoriaasi ja dermatiiti.

 

Lausa imeliselt lõhnav kehapalsam ehk piparmündi - greibi kehavaht parandab kapillaarset vereringet, pinguldab ja toniseerib nahka, ennetab venitusarmide teket.

 

 

Toode leevendab psoriaasi ja dermatiiti ning omab põletikuvastast toimet.

 

 

 

Sisaldab rohkelt rafineerimata sheavõid, kookosõli, kakaovõid ja teisi taimseid õlisid, mis niisutavad ja hooldavad nahka sügavuti, pidurdavad naha enneaegset vananemist, aitavad hoida naha terve ja siidiselt sileda

 

 

 

Kehakoorijate toime on ilmselt tuttav kõikidele naistele, kes vähemalgi määral pehme ja värske naha eest hea seisavad. Siiski on tootel ja tootel ikkagi vahe sees. PÄRIS ja OMA kodumaa ilutooteid kasutades on juba toote lugu See, mis kogu produkti toimele ja nautimisele hoopis teistsuguse tähenduse annavad.

 

HOIA toodete puhul meie igal juhul kiidusõnadega ei koonerda, justnagu nemad ise tooteid valmistades koostisosade ja kvaliteedi pakkumisega kokku ei hoia. Klient on kuningas ja kuningale peab pakkuma parimat - sellised ausad kodumaised kvaliteettooted on justkui kompliment Eesti enda inimestele - puhas hellitus läbi suure kodumaise vaeva.

 

Kogu HOIA sortimendiga saab tutvuda nende veebilehel ,kust avaneb võimalus enda lemmikud ka mugavalt koduriiulile tellida.

 

Kasutades tellimuse tegemisel koodi Marmin, rakendub teile ostukorvilt -10 % soodustus!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE