Please reload

TUNNETA VERDANT'I

November 1, 2016

Vestige Verdant - suure tõenäosusega on see nimi igale bränditeadlikule persoonile ja iluinimesele tuttav. 

Juba toote karpi käes hoides, tundub see kõik kuidagi nii rich. Stiilne, voolujooneline, puhas - väga kena disain on Vestige Verdant toodetel. 

 

Meieni jõudsid kaks ülimalt head näohoolduse toodet - Bioactive Organic Mask ning Rare Oil Blend. Kohe samal õhtul, kui see toode minuni jõudis, proovisin need ära.

 

 

 

Bioactive Organic Mask ehk meiekeeli must orgaaniline mask. Kuna eelnevas blogipostituses tõstatasin juba teema selle kohta, kuidas ma millegipärast viimasel ajal vananemist kartma olen hakanud / 30 on ukse taga / siis see sügavniisutav ja vananemisvastane orgaaniline mask on justkui sealt kõrgemalt saadetud :) See mask pakub enda hüvedeks nelja erinevat toimet - sügavpuhastav ja niisutuav toime, kahjulikke jääkaineid eemaldav toime, tervistav toime ning nahka siluv toime.  Ilmselgelt peab näohooldustooteid kasutama rohkem, kui ühe korra, et veenduda selle toimes, kuid peale esimest kasutuskorda oli viimane toime KOHESELT märgatav - nahk oli niiiiii sile ja niisutatud, et hooldusjärgset Rare Oil Blend õli ei raatsinudki kohe peale panna - kuid tegin neda peale pikka imetlemist siiski. 

 

Naised, teate mis - see mask võitleb isegi tselluliidiga - ka muudes piirkondades võib seda julgelt kasutada! Lisaks kõigele vingele, mida Bioactive Organic mask teeb, pärsib see kõigele lisaks ka vähirakkude teket ning kiirendab pindmiste mikrohaavade paranemist.

 

 Kasutada on seda ülimalt kerge - 1 kuni 3 mm paksune kiht nahale, oota 5-10 minutit, pese maha jaheda veega ning eemalda allesjäänud jäägid vatitupsuga - woalaaa...

 

Vestige Verdant'i Rare Oil Blend näoõli aga on kirsiks tordil hommikustel iluprotsessidel - sügavniisutab, kuid imendub kiiresti ning on sobilik ka rasusele nahale - ei jäta nahapinda rasuseks. See jätab näonahale terve jume, mis tuleneb A-vitamiini ning karotiinisisaldusega orgaanilisest porgandiseemne õlist. Allergiavastase toimega patšuli õli, mis tootes sisaldub,  tagabki koheselt silmapaistva naha värskuse. Oeh, te ei kujuta ettegi, kui palju kasulikku sisu see toode sisaldab - võiksingi sellest lõpmatuseni kirjutama jääda! 

 

Soovitan soojalt leida teil tee Vestige Verdant maailma! Need kaks toodet on vaid killukene suurest hellitusest, mida bränd pakub. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE