Please reload

DR. BRONNERS 18IN1

October 6, 2016

Dr. Bronner´s on üks maailma enimmüüdud naturaalne seep, mis on inimeste südamed võitnud eelkõige seetõttu, et nende tooted on 100% puhtad ja orgaanilised, multifunktsionaalsed, ohutud tervele perele, ka vastsündinutele; ideaalsed tundliku ja allergilise naha korral; VEGAN. Suurim au on neid Marmin blogis võõrustada!

 

 

 

Dr. Bronner's Magic Soap on tõesti üks imetoode- see on 18 head asja ühes tootes, 18in1 ... Ma ei ole MITTE KUNAGI näinud nii põnevat tootedisaini. Kui te juba selle maagilise seebi kätte võtate, siis enne 20 minutit te seda toodet käest ka ei pane. Toote etiketil on välja toodud niivõrd põnevat juttu ja mitte ainult juttu vaid justkui ajalugu ning emotsioonid, millega see maagiline seep teid haarata tahab - alustades Shakespeare'i Hamleti fraasidest, lõpetades Emmanuel Bronneri heategudega/ettevõtmistega.

 

 

 

Seda seepi tuleb lahjendada ning uskuge või mitte, aga saab kasutada kõigeks selleks: kehal, juustel, näol, raseerimiseks, beebidele, koduloomadele, nõude ja pesu pesemiseks, suuveena, hammaste pesemiseks, putukatõrjevahendina ja veel ja veel ... täitsa müstiline asi ikka... ma olen lihtsalt sõnatu!

 

Te lihtsalt peate külastama Dr. Bronners Eesti Facebooki fännilehte, et kogu sortimenti uudistada!!! Kõige mugavamalt saate tooteid soetada aga otse nende kodulehelt

Ja nagu kõigest sellest vingest veel vähe ei oleks, siis igal korral, kui pesed end Dr. Bronner´s seebiga, muudad maailma paremaks kohaks, sest Dr. Bronner´s annetab kuni 70% oma kasumist heategevusse - how cool is that?!?!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 7, 2017

October 26, 2017

October 25, 2017

October 24, 2017

October 19, 2017

October 18, 2017

October 17, 2017

Please reload

ARCHIVE